Podprite Beletrino s svojo dohodnino

13.12.2016


Hvala ker ste bili še eno leto z nami. Brali ste Beletrinine knjige, spremljali ste AirBeletrino, obiskovali ste dogodke na Fabuli in Dnevih poezije in vina ter z nami razpravljali o književnosti, umetnosti, kulturi in življenju.

Beletrina je neprofitni zavod, ki si prizadeva z literaturo in humanistiko nagovoriti čim širši krog ljudi. Tudi zato na naših dogodkih in festivalih ni vstopnine, AirBeletrina pa vam skoraj vsak dan ponudi dozo svežega in kakovostnega branja.

Želimo si, da bi vam še naprej – po celi Sloveniji in zamejstvu – lahko približevali kakovostno vsebino.

Pri tem nam lahko pomagate tako, da nam namenite 0,5% svoje dohodnine. To vas nič ne bo stalo; le namesto proračunu boste namenili nam, mi pa vam bomo vašo prijaznost lahko vrnili v obliki dobrih zgodb.

Kako to storite? Na povezavi http://www.airbeletrina.si/25550 na desni strani dopolnite obrazec s svojimi podatki, natisnite ga in pošljite na Beletrino, Kersnikova 4, 1000 Ljubljana. Če se oglasite v naši knjigarni na Novem trgu 2 v Ljubljani, pa v znak hvaležnosti v zameno za obrazec dobite še knjigo!

Izpolnjen obrazec lahko najdete tudi v priponki k temu sporočilu – le natisnite ga, dopolnite s svojimi podatki, podpišite in pošljite/prinesite! Če želite, ga lahko pošljete tudi na svoj davčni urad.

Hvala vam!

Veselimo se druženja z vami tudi v letu 2017.

Vaša Beletrina